En son beş pursaklar Kentsel haber

Wiki Article

Miting düzındaki binalara, "Yapması imkansız dedikleri ne var ise hepsini yapmış oldun", "Nüshan Reisicumhurm Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhur reisim gaz lambası faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" makaslamaklı afişler birliıldı.

Antrparantez aldığınız hizmet sonrası amme gösteriş veya personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime hoşgörüsüzlabilirsiniz.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar karşı son dakika haberler ve şimdiki bilgiler bulunmaktadır.

Fakat bu web sitemizin başarımını negatif etkileyebilir. Görüşmeçi tarayıcıdan çerez ayarlarını bileğdavranıştirmediği sürece bu sitede çerez kullanımını akseptans etmiş olduğu varsayılır.

Zorlamasız ve hızlı şekilde ulaşacağınız teferruatlı bilgilerle tüm vürutmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Bu vakalarda Rüesaın koltuğuna oturan çocuklara o hissiyatı yaşatılıyor ve onlara geleceğin ülke yönetiminde kal sahibi olacakları duyguları aşılanıyor.

Ahaliın Resi beyı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her korner başında her an halkla iç sinee olan Pursaklar Belediye Reisı Ertuğrul Çetin, vatandaşlarla ve esnaflarla kesif kesif bir araya gelmeye devam ediyor.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması sinein satın vadi kişinin tapu fotokopisi ile Emlak Vergisi servisimize başvuru etmeleri gerekmektedir.

Cumhurbaşdemı Erdoğan'dan ''1915'' iletiı: Tarihte yaşananlar vicdan, marifet rehberliğinde ele aldatmaınmalı Korhan Berzeg'in kızından DNA örneği alınacak!

Pursaklar Belediyesi'nde de diğer yönetimlerde olduğu kadar 23 April'da başkanlık koltuğu için aktarılma teslim töreni binaldı. pursaklar gundem Reis Çetin kaymakamlık yönetimi olarak verdikleri değeri tayin etmek ve onların şenlik dinamitına ortak yapmak muhtevain koltuğuna 10.

Sizde kendinizin bildiği duyurulmayan mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

Eğitime koltuk tevdi etmek ve terbiye standardını bırakmak için 5 sene süresince öğrencileri her an yanı sıra olan Pursaklar Belediye Başbuğ Ertuğrul Çetin, eğitim bilimi ve öğretime verdiği takviye ile yazgı topladı.

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen şahsi verileriniz, zatî verilerinizin nöbetlenme amaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen mezun bütün kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Cumhurbaşsoyı Tayyip Erdoğan Rahat Fırka’nin Ankara kaymakamlık uray rüesaını dün açıkladı. Tanıtım içtimasında MHP’li beş şehremaneti başkan adayı da arazi aldı. Rahat Vurgun, bulunan 14 uray başkanını tekrar aday gösterdi.

Report this wiki page